De vloeren van Perfecte PVC vloeren

PVC-vloeren zijn razend populair. Steeds meer mensen kiezen voor PVC in plaats van laminaat, vinyl of tegels. Zo hebben ook de vloeren van Perfecte PVC-vloeren voordelen waar geen enkele andere vloersoort tegenop kan.

  1. Volop keuze. Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Er is altijd een vloer die bij jou past.
  2. Lange levensduur. Onze PVC-vloeren zijn ontzettend sterk en slijtvast.
  3. Niet van echt te onderscheiden. Onze PVC-vloeren zijn niet of nauwelijks van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden.
  4. Kind- en diervriendelijk. Een PVC-vloer is bijzonder geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt.
  5. Onderhoudsvriendelijk. PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen.
  6. Geschikt voor vloerverwarming. PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je flink wat energie kan besparen.

Bekijk hier de vloeren die wij kunnen leveren, laat je inspireren en vraag offerte aan van jouw favoriete vloer. Of maak een afspraak om de vloer van je keuze te zien en te voelen.

 

 

AANBOD AAN VLOEREN

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Perfecte PVC vloeren voor mooie prijzen!

Kies je vloer, geef de maten door, binnen 24 uur een offerte!

Contact opnemen!